Agenda d'Activitats
set.
15
Dt
2020
S’ha escrit un crim
set. 15 @ 16:00 – set. 30 @ 20:30

Exposició commemorativa d’una de les escriptores més rellevants del s.XX. Ens referim a l’anomenada regna del suspens Agatha Christie, nascuda el 15 de setembre del 1890. Va escriure més de 75 novel·les i 6 d’elles amb el pseudònim de Mary WestMaccott. Així mateix fou autora de 16 obres de teatre, algunes de les quals, adaptaria en forma de novel·la.

Es tracta d’una exposició en la que, sota el símbol d’una lupa o bé d’una pistola, tothom qui s’hi apropa troba tot d’històries on es plantegen casos misteriosos, es coneixen detectius de tota mena, o bé es descobreixen els culpables o els innocents de cada cas. Diuen que, quan S’ESCRIU UN CRIM, no sempre s’arriba a resoldre tot i a vegades hi ha algun fil que s’escapa…

Del 15 al 30 de setembre, sapigueu més coses d’aquesta il·lustre escriptora, que va influenciar la literatura del s.XX i XXI.

oct.
2
Dv
2020
Grans Lectors
oct. 2 @ 17:00 – 18:00

Les persones amb determinada edat, que no han tingut accés a l’educació més elemental com hem tingut la majoria, poden aprofitar en aquest espai, els coneixements de Toni Pérez i la col·lecció de de lectures de novel·les seleccionades. Per començar a llegir… Mai és tard.

Durant el mes de Juliol es farà els dimecres a les 17h.

Cada divendres a partir de les 17.00h.

Consulta les lectures a l’enllaç.

oct.
3
Ds
2020
Toca als amfibis i als rèptils.
oct. 3 @ 12:00 – 13:00

El dissabte dia 3 d’octubre, tenim una activitat d’allò més interessant.

Celebrem el dia mundial dels animals coneixent a uns grans desconeguts com són els amfibis i els rèptils. Mirarem les diferències entre ambdues espècies i com han evolucionat autòctonament. També es desmitificarà les llegendes i els conceptes erronis vers els dos tipus d’espècies tot presentat en un taller molt pràctic on les granotes, llangardaixos, camaleons, tortugues i serps seran les protagonistes del nostre interès per descobrir els seus secrets.

Cal fer reserva prèvia per a assegurar l’espai permès d’1,5 metres de distància. Ompliu el formulari per reservar plaça.

Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats per un únic adult. Un adult podrà acompanyar com a màxim a 2 menors de 14 anys.

Recordeu de portar sempre la mascareta.

oct.
5
Dl
2020
Xerrem en català
oct. 5 @ 16:30 – 17:30

Tots els dilluns a partir de les 16:30h., Assupmció Cabré et convida a parlar amb ella i la resta d’assistents en català. Seguint les pautes de la dinamitzadora, les persones que tinguin interès en aprendre català, podran adquirir els coneixements per entendre-ho i parlar-lo de manera natural.

oct.
6
Dt
2020
Curs d’escriptura creativa a càrrec de la periodista Anna Fité
oct. 6 @ 18:00 – des. 1 @ 19:00

Anna Fité ens convida a tenir unes nocions d’escriptura. Nascuda al 1958, aquesta periodista, guionista i autora teatral, llicenciada en Ciències de la informació i Master d’escriptura per al cinema i la Televisió, la seva trajectòria professional s’ha farcit de programes infantils, sèries de fissió per a TV3 i de no ficció per a TVE. Tot plegat, ho ha compaginat amb l’escriptura de cantates per a corals i obres de teatre infantils.

La periodista i guionista proporcionarà les eines per a escriure contes i novel·les.

Aquest curs està destinat a totes les edats, des de nens/es a partir de 6 anys, que poden venir acompanyats/des pels seus pares i/o avis/es, passant pels joves, arribant a les persones adultes.

El curs consistirà en 5 sessions d’escriptura, les quals es realitzaran cada 15 dies i on l’Anna. Les sessions es realitzaran els dies 6, 20 d’octubre; 3, 17 de novembre i 1 de desembre a les 18h.

Les places són limitades i cal reserva prèvia. Per apuntar-vos al curs ho podeu fer, omplint el formulari, enviant un b.torrelles.pf@diba.cat o bé, trucant per telèfon al 93 689 18 36. Inscripcions obertes fins el dia 5 d’octubre.

oct.
9
Dv
2020
Grans Lectors
oct. 9 @ 17:00 – 18:00

Les persones amb determinada edat, que no han tingut accés a l’educació més elemental com hem tingut la majoria, poden aprofitar en aquest espai, els coneixements de Toni Pérez i la col·lecció de de lectures de novel·les seleccionades. Per començar a llegir… Mai és tard.

Durant el mes de Juliol es farà els dimecres a les 17h.

Cada divendres a partir de les 17.00h.

Consulta les lectures a l’enllaç.

oct.
10
Ds
2020
Escriptura creativa per a dones Premi Delta del Baix Llobregat
oct. 10 @ 11:30 – 13:00

Es reprèn el curs d’escriptura creativa per a dones aturat al març 2020.

En aquest cas el curs està dirigit a dones que tinguin interès en aprendre nocions d’escriptura.

El curs s’adaptarà a tots els nivells, tenint en compte a les persones que es van apuntar durant el primer tram del curs iniciat al febrer del 2020.

En aquest segon tram del curs hi ha una doble possibilitat:

  • Assistir presencialment a les classes que portarà a terme Mònica Cano
  • Assistir a través de plataforma online, seguint el curs directament des de la biblioteca.

En qualsevol cas, podeu apuntar-vos a través del formulari o bé escribint un email a la biblioteca per a que us en reservin plaça en qualsevol de les dues modalitats: b.torrelles.pf@diba.cat

Data màxima per inscripcions el 2 d’octubre.

oct.
14
Dc
2020
Hora del conte
oct. 14 @ 18:00 – 19:00

Les narracions més divertides amb els narradors i narradores més aventurers de tot el món. Els segons dimecres de cada mes a partir de les 18.00h teniu una cita per venir, escoltar i passar una estona inolvidable.

Activitat recomanada per a infants a partir de 3 anys.

Informació sobre les sessions programades en aquest enllaç.

Presentació del llibre: Tornarem a vèncer / Oriol Jonqueres i Marta Rovira.
oct. 14 @ 19:00 – 20:30

Acte organitzat per ERC on es parlarà i es presentarà sobre el llibre Tornarem a vèncer / Oriol Jonqueres i Marta Rovira.

oct.
15
Dj
2020
Club de Lectura: Petits Devorallibres
oct. 15 @ 18:00 – 19:00

Club de lectura infantil comprès per a les edats entre 6 a 8 anys.

Dinamitza Inés Sentañes.

Es realitza els tercers dijous de cada mes a partir de les 18h.

Per consultar les lectures programades consulteu la pàgina Clubs de Lectura: Petits Devorallibres.