Agenda d'Activitats
abr.
21
Dt
2020
Concurs juvenil: Llegir té premi
abr. 21 @ 09:06 – juny 21 @ 20:30

Si tens entre 8 i 16 anys i t’agrada la lectura o t’agradaria participar en aquesta activitat on podràs aprendre a compartir el teu gust pels llibres, estàs de sort.

Des d’aquesta plataforma podràs recomanar lectures de llibres, articles segons l’edat, l’idioma, el gènere o inclús l’editorial.

De cada llibre recomanat podràs veure la portada, entre d’altres coses: quants lectors l’han recomanat i quina puntuació té cada llibre.

Del 21 d’Abril al 21 de Juny.

Per apuntar-vos i consultar els premis heu d’entrar a la web: http://www.llegirtepremi.cat/.

Més informació de com apuntar-vos i participar a l’activitat a:

abr.
30
Dj
2020
Escriu un llibre.
abr. 30 2020 @ 09:30 – jul. 9 2021 @ 20:30

Aquesta activitat està recomanada per a joves d’entre 10 a 16 anys i consisteix en iniciar-te en el món de la literatura des d’una doble vessant. Per una banda, cada setmana llegeixes el capítol d’un llibre i estàs en contacte amb l’autor/a per fer els comentaris que necessitis per aclarir qualsevol dubte. Per altra, tú ets el/la protagonista de cada capítol, ja que podràs escriure el final segons els teus criteris.

Així podràs posar en pràctica la teva comprensió lectora i les teves capacitats narratives, les quals a més, seran votades per altres companys/es i tu, igualment, podràs votar aquelles iniciatives narratives que t’hagin agradat.

Cada setmana tens un capítol, amb possibilitats de comentar amb l’autor/a del llibre que llegeixes i hi comptaràs, si ho necessites amb el recolzament per escriure un final.

Les lectures les iniciarem a partir del 15 de Maig i setmanalment, fins el Juliol del 2021, podreu seguir les lectures recomanades i l’escriptura de cada capítol.

Si us agrada la iniciativa apunteu-vos en aquest formulari. És una oportunitat per conèixer a autors/es importants, aprofitar els seus coneixements i introduir-vos en el món de la lectura i l’escriptura.

Més informació a la web de Biblioteques Públiques de Catalunya.

 

maig
27
Dc
2020
Animat a pintar cireres
maig 27 @ 16:14 – juny 7 @ 20:00

Exploteu la vostra imaginació pintant i colorejant el dibiux que la Maria Palet ha fet per a vosaltres amb motiu de la Festa de la Cirera d’una manera especial, us presentem aquest repte que podeu anar preparant.

Mireu aquest video on hi ha les pautes de què heu de fer.

Aquí teniu el dibuix que us heu de descarregar per començar a fer volar la vostra proposta de colors i dibuix. 

Un cop el tinguis acabat l’has d’enviar al Facebook o a l’Instagram de l’Ajuntament amb els hastags: #TorrellesMolaUnTou i #PintaCireres. Podràs guanyar 20€.

Tot són avantatges. Participa!