Clubs de Lectura

La Biblioteca Municipal Pompeu Fabra ofereix una sèrie d’activitats de periodicitat regular, destinades a comentar literatura en diferents formats i idiomes. Podeu inscriure-us a través del següent formulari.

Actualment existeixen els següents:

Temps de Cireres. Lectures de novel·la, es fa els últims dijous de cada mes a partir de les 19.00h. Dinamitza el Club: Sílvia Llorente
LitLove. Lectures en anglès, es fa els últims divendres de cada mes a partir de les 19.00h.
Dinamitza el Club: Dolores Corpas
L’Ocell del temps. És el club del còmic. Es fa els segons dimarts de cada mes a les 19.15h.
Dinamitza el Club Cristina Plaza
Llegir el Teatre. Espai dramatúrgic. Es fa els darrers dimecres de cada mes a partir de les 19.00h. Dinamitza el Club Empar Riera.
Nou Club de lectura de francès. Els darrers dimarts de cada mes a partir de les 19.00h. Dinamitza el Club: Christian Bataillou.
Nou Club de lectura Juvenil. Els darrers dilluns de cada mes. Dels 13 als 18 anys. A partir de les 18.00h. Dinamitza: Toni Pérez
Club de Lectura Intrèpids lectors (infantil). Els segons dilluns de cada mes, a partir de les 18:00 h. A càrrec d’Inés Sentañes.
Petits Devorallibres (infantil). Els tercers dijous de cada mes a partir de les 18:00 h. Recomanat per infants d’entre 6 a 8 anys. A càrrec d’Inés Sentañes.
Grans lectors. Espai on es combina lectura i tertúlia. Els divendres a les 17.00h. A càrrec de Toni Pérez

grans_lectors

Creixement personal. A càrrec de Sílvia Gelices club on les participants són les autèntiques protagonistes. Els tercers dimarts de cada mes a les 19h.
Cinefòrum. Els tercers divendres a partir de les 18.00 h. de forma trimestral comentarem els llibres de pel·lícula.

 Club de lectura virtual, els tercers dimecres de cada mes, a partir de les 19h. Les sessions es realitzaran a través de la plataforma de Vídeo conferències Zoom.