Agenda
Set
18
Dc
2019
Presentació del llibre: LLibre de viatges: el camí de St. Jaume català. (Portbou- Saragossa)
Set 18 @ 19:00 – 20:00

Pels amants de les excursions i el senderisme, Manel Alfambra ens presenta la seva obra: El camí de Sant Jaume català (Portou- Saragossa), 438 km a peu on gaudir de la Natura i de les experiències d’un viatge inoblidable.

Vine a recórrer el.

Oct
23
Dc
2019
Presentació del llibre: Més pagesos i pageses del Prat
Oct 23 @ 19:00 – 20:00

Un viatge en el temps on es vol ampliar la memòria històrica d’un món que fins fa pocs anys era el rebost de Barcelona i de bona part d’Europa.

Evolució dels mercats a les grans indústries agroalimentàries a través de la mirada dels propis pagesos, que mica a mica han vist minbar les seves competències.

Actualment, existeix una revifalla del mercat de pagès, tot i que insuficient com per mantenir una economia sostenible recolzada en l’agricultura.

Feb
27
Dj
2020
Visita de l’escriptor Ramon Solsona
Feb 27 @ 19:00 – 20:00

L’autor manresà Ramon Solsona ens presenta la seva novel·la Allò que va passar a Cardòs guardonada amb el premi Joaquim Amat-Piniella 2018 i que competia entre d’altres amb obres com Argelagues de l’escriptora i periodista Gemma Ruíz, que ens va visitar l’any 2019.

En aquest treball publicat per Proa el 2017, Ramon Solsona retrata l’assassinat d’una guàrdia civil al 1965 en una Vall de Cardós, on les conseqüències del crim travessen un territori sacsejat per les obres d’un gran complex hidroelèctric.  La vida dels habitants de la vall es transforma. Hi ha conflictes de convivència, prosperitat econòmica, accidents de treball, corrupteles i el rerefons permanent de la dictadura. Un assassinat ho lliga tot.