Agenda d'Activitats
abr.
21
Dt
2020
Concurs juvenil: Llegir té premi
abr. 21 @ 09:06 – juny 21 @ 20:30

Si tens entre 8 i 16 anys i t’agrada la lectura o t’agradaria participar en aquesta activitat on podràs aprendre a compartir el teu gust pels llibres, estàs de sort.

Des d’aquesta plataforma podràs recomanar lectures de llibres, articles segons l’edat, l’idioma, el gènere o inclús l’editorial.

De cada llibre recomanat podràs veure la portada, entre d’altres coses: quants lectors l’han recomanat i quina puntuació té cada llibre.

Del 21 d’Abril al 21 de Juny.

Per apuntar-vos i consultar els premis heu d’entrar a la web: http://www.llegirtepremi.cat/.

Més informació de com apuntar-vos i participar a l’activitat a:

abr.
30
Dj
2020
Escriu un llibre.
abr. 30 2020 @ 09:30 – jul. 9 2021 @ 20:30

Aquesta activitat està recomanada per a joves d’entre 10 a 16 anys i consisteix en iniciar-te en el món de la literatura des d’una doble vessant. Per una banda, cada setmana llegeixes el capítol d’un llibre i estàs en contacte amb l’autor/a per fer els comentaris que necessitis per aclarir qualsevol dubte. Per altra, tú ets el/la protagonista de cada capítol, ja que podràs escriure el final segons els teus criteris.

Així podràs posar en pràctica la teva comprensió lectora i les teves capacitats narratives, les quals a més, seran votades per altres companys/es i tu, igualment, podràs votar aquelles iniciatives narratives que t’hagin agradat.

Cada setmana tens un capítol, amb possibilitats de comentar amb l’autor/a del llibre que llegeixes i hi comptaràs, si ho necessites amb el recolzament per escriure un final.

Les lectures les iniciarem a partir del 15 de Maig i setmanalment, fins el Juliol del 2021, podreu seguir les lectures recomanades i l’escriptura de cada capítol.

Si us agrada la iniciativa apunteu-vos en aquest formulari. És una oportunitat per conèixer a autors/es importants, aprofitar els seus coneixements i introduir-vos en el món de la lectura i l’escriptura.

Més informació a la web de Biblioteques Públiques de Catalunya.

 

maig
26
Dt
2020
Comparteix les teves receptes de cireres
maig 26 @ 10:04 – juny 14 @ 18:00

Si t’agrada la cuina i vols aprofitar les millors cireres del món, apunta’t al repte per compartir els teus plats. Per participar només cal que continguin cireres com a producte estrella. Els passos que has de seguir són els següents:

  1. Descarregat el document per apuntar la recepta (vegeu la imatge a continuació).
  2. Fes una fotografia amb el plat elaborat.
  3. Envia els dos documents (el pdf amb la recepta i la seva elaboració i la fotografia) a les xarxes socials de l’Ajuntament (Facebook i Instagram) amb els hastags: #TorrellesMolaunTou i #ReceptaCirera.

Entraràs en el sorteig d’un talonari de fins a 20€ per comprar als establiments del municipi. Teniu temps fins el 7 de Juny.

Elaborarem un receptari amb cireres.

Aquest i altres reptes els podreu trobar durant la Festa de la Cirera, edició especial. Consulteu el programa oficial.

maig
27
Dc
2020
Animat a pintar cireres
maig 27 @ 16:14 – juny 7 @ 20:00

Exploteu la vostra imaginació pintant i colorejant el dibiux que la Maria Palet ha fet per a vosaltres amb motiu de la Festa de la Cirera d’una manera especial, us presentem aquest repte que podeu anar preparant.

Mireu aquest video on hi ha les pautes de què heu de fer.

Aquí teniu el dibuix que us heu de descarregar per començar a fer volar la vostra proposta de colors i dibuix. 

Un cop el tinguis acabat l’has d’enviar al Facebook o a l’Instagram de l’Ajuntament amb els hastags: #TorrellesMolaUnTou i #PintaCireres. Podràs guanyar 20€.

Tot són avantatges. Participa!

juny
6
Ds
2020
Conte per menjar Cireres.
juny 6 @ 11:00 – 12:00

Aquest any és especial, la Festa de la Cirera la farem des de casa i l’hora del conte que us presenta el Joan de Boer titulada Contes per menjar cireres, la podreu visualitzar a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i de la biblioteca, per a què tothom tingui accés des dels canals que més us agradin. Recordeu que la cita serà a partir del dia 6 de juny a les 11h.

Aquí teniu la presentació del conte.

juny
8
Dl
2020
Club de lectura: Intrèpids lectors
juny 8 @ 18:00

Activitat actualment anul·lada degut a l’estat d’alarma decretat a nivell nacional per la pandèmia del COVID-19.

Inés Sentañes dinamitza aquest club de lectura destinat a infants d’entre 6 a 12 anys. El club té lloc els segons dilluns de cada mes a partir de les 18.00h.

Consulteu els títols i dates de les lectures.

juny
16
Dt
2020
Club de lectura sobre Creixement personal
juny 16 @ 19:00 – 20:00

Activitat actualment anul·lada degut a l’estat d’alarma decretat a nivell nacional per la pandèmia del COVID-19.

Club destinat a temes relatius a la superació de problemes i a la cerca de l’èxit i la felicitat a la vida i a les relacions. Amb Sílvia Gelices, aquest club comentareu llibres referents a temàtiques relacionades els tercers dimarts de cada mes a partir de les 19h.

juny
24
Dc
2020
Club de lectura: Llegir el Teatre
juny 24 @ 19:30 – 20:30

Activitat actualment anul·lada degut a l’estat d’alarma decretat a nivell nacional per la pandèmia del COVID-19.

Club de lectura dinamitzat per Empar Riera i que té per objectiu, la lectura i interpretació d’obres de teatre. Es fa els darrers dimecres de cada més a les 19.30h.

juny
25
Dj
2020
Club de lectura virtual
juny 25 @ 19:00 – 20:00

Aquest club de lectura és una aposta de la biblioteca per fomentar la lectura i l’anàlisi de novel·les de manera grupal i virtual. Aquelles persones que es vulguin apuntar, cal que tingui carnet de biblioteques i que conegui l’aplicació eBiblio, plataforma a través de la qual, podreu obtenir els llibres de lectura.

Si mai heu accedit a aquesta plataforma eBiblio, aquí teniu les indicacions que cal seguir per poder entrar i aconseguir els llibres seleccionats per al club de lectura.

Les places són limitades i cal reserva prèvia. Si us voleu apuntar només cal que ompliu aquest formulari.

Les sessions del club de lectura virtual tindran lloc el 25 de juny; 30 de juliol i 24 de setembre (dijous) a les 19h. Les sessions es realitzaran a través de la plataforma Zoom.

Clicant sobre la imatge podreu mirar les lectures previstes.

juny
26
Dv
2020
Hores del Conte in English
juny 26 @ 18:00 – 19:00

Activitat actualment anul·lada degut a l’estat d’alarma decretat a nivell nacional per la pandèmia del COVID-19.

Activitat programada per a aquells infants que vulguin aprendre anglès de manera natural, amb narracions de contes i adquirint vocabulari i expressions senzilles però que tenen l’objectiu de donar la base de l’idioma.

L’escola torrellenca Speak english s’encarrega de fer les narracions.

Els segons divendres de cada mes a partir de les 18h. a la sala polivalent de la biblioteca.

Activitat recomanada per a infants a partir de 3 anys.

Per més informació consulteu l’enllaç.