Agenda d'Activitats
abr.
30
Dj
2020
Escriu un llibre.
abr. 30 2020 @ 09:30 – jul. 9 2021 @ 20:30

Aquesta activitat està recomanada per a joves d’entre 10 a 16 anys i consisteix en iniciar-te en el món de la literatura des d’una doble vessant. Per una banda, cada setmana llegeixes el capítol d’un llibre i estàs en contacte amb l’autor/a per fer els comentaris que necessitis per aclarir qualsevol dubte. Per altra, tú ets el/la protagonista de cada capítol, ja que podràs escriure el final segons els teus criteris.

Així podràs posar en pràctica la teva comprensió lectora i les teves capacitats narratives, les quals a més, seran votades per altres companys/es i tu, igualment, podràs votar aquelles iniciatives narratives que t’hagin agradat.

Cada setmana tens un capítol, amb possibilitats de comentar amb l’autor/a del llibre que llegeixes i hi comptaràs, si ho necessites amb el recolzament per escriure un final.

Les lectures les iniciarem a partir del 15 de Maig i setmanalment, fins el Juliol del 2021, podreu seguir les lectures recomanades i l’escriptura de cada capítol.

Si us agrada la iniciativa apunteu-vos en aquest formulari. És una oportunitat per conèixer a autors/es importants, aprofitar els seus coneixements i introduir-vos en el món de la lectura i l’escriptura.

Més informació a la web de Biblioteques Públiques de Catalunya.

 

juny
8
Dl
2020
Club de lectura: Intrèpids lectors
juny 8 @ 18:00

Activitat actualment anul·lada degut a l’estat d’alarma decretat a nivell nacional per la pandèmia del COVID-19.

Inés Sentañes dinamitza aquest club de lectura destinat a infants d’entre 6 a 12 anys. El club té lloc els segons dilluns de cada mes a partir de les 18.00h.

Consulteu els títols i dates de les lectures.

juny
9
Dt
2020
Club de lectura: l’Ocell del temps
juny 9 @ 19:15 – 20:30

Els segons dimarts de cada mes, a partir de les 19:15 h. llegir i comentar còmics serà tot un plaer. Cristina Plaza serà l’encarregada de dinamitzar el Club de lectura més “poca solta”de la biblioteca.

juny
16
Dt
2020
Club de lectura sobre Creixement personal
juny 16 @ 19:00 – 20:00

Activitat actualment anul·lada degut a l’estat d’alarma decretat a nivell nacional per la pandèmia del COVID-19.

Club destinat a temes relatius a la superació de problemes i a la cerca de l’èxit i la felicitat a la vida i a les relacions. Amb Sílvia Gelices, aquest club comentareu llibres referents a temàtiques relacionades els tercers dimarts de cada mes a partir de les 19h.

juny
19
Dv
2020
Cinefòrum: Llibres de pel·lícula
juny 19 @ 18:00 – 20:30

Activitat actualment anul·lada degut a l’estat d’alarma decretat a nivell nacional per la pandèmia del COVID-19.

Llibres de pel·lícula és un club de lectura en el qual es pretén comentar i comparar aquelles pel·lícules amb la seva obra literària corresponent. De vegades ha estat la pel·lícula la precursora del llibre i de vegades a l’inrevés. Consulteu l’agenda.

juny
24
Dc
2020
Club de lectura: Llegir el Teatre
juny 24 @ 19:30 – 20:30

Activitat actualment anul·lada degut a l’estat d’alarma decretat a nivell nacional per la pandèmia del COVID-19.

Club de lectura dinamitzat per Empar Riera i que té per objectiu, la lectura i interpretació d’obres de teatre. Es fa els darrers dimecres de cada més a les 19.30h.

juny
25
Dj
2020
Club de lectura virtual
juny 25 @ 19:00 – 20:00

Aquest club de lectura és una aposta de la biblioteca per fomentar la lectura i l’anàlisi de novel·les de manera grupal i virtual. Aquelles persones que es vulguin apuntar, cal que tingui carnet de biblioteques i que conegui l’aplicació eBiblio, plataforma a través de la qual, podreu obtenir els llibres de lectura.

Si mai heu accedit a aquesta plataforma eBiblio, aquí teniu les indicacions que cal seguir per poder entrar i aconseguir els llibres seleccionats per al club de lectura.

Les places són limitades i cal reserva prèvia. Si us voleu apuntar només cal que ompliu aquest formulari.

Les sessions del club de lectura virtual tindran lloc el 25 de juny; 30 de juliol i 24 de setembre (dijous) a les 19h. Les sessions es realitzaran a través de la plataforma Zoom.

Clicant sobre la imatge podreu mirar les lectures previstes.

juny
26
Dv
2020
Club de lectura: Lit Love
juny 26 @ 19:00 – 20:00

Activitat actualment anul·lada degut a l’estat d’alarma decretat a nivell nacional per la pandèmia del COVID-19. Les persones que vulguin continuar amb la dinàmica del club de lectura en anglès, poseu-vos en contacte a través del email b.torrelles.pf@diba.cat, ja que es fan sessions virtuals, però cal reserva prèvia.

Si us agraden els reptes nous i millorar l’anglès, aquest és el vostre club de lectura. Els darrers divendres de cada mes a les 19h. hi ha una sessió on es comentaran novel·les en anglès. A càrrec de Dolors Corpas.

juny
29
Dl
2020
Club de lectura juvenil -Virtual-
juny 29 @ 18:00 – 19:00

Les lectures més canyeres que podeu triar per comentar amb altres joves que tinguin ganes de llegir. Els darrers dilluns de cada mes, a partir de les 18h. gaudiu i expandiu el vostre esperit crítico- literari al Club.

Degut a la pandèmia COVID-19, aquest club de lectura es farà virtualment a través de la Plataforma Zoom mentre duri l’estat d’alarma. Els llibres a comentar, s’anunciaran als membres del club al finalitzar cada sessió.

juny
30
Dt
2020
Club de lectura de francès
juny 30 @ 19:00 – 20:15

Activitat actualment anul·lada degut a l’estat d’alarma decretat a nivell nacional per la pandèmia del COVID-19.

Christian Bataillou ens recomana les lectures en francès per a tenir un domini més efectiu de la llengua franca. El club es troba els darrers dimarts a partir de les 19h.